Vägledning Kalmar

Vägledning Kalmar

Av mig kan du få medial vägledning och jag vänder mig till alla i Kalmar med omnejd. Till min hjälp har jag ”andra sidan” och dem som befinner sig där. Jag länkar in mig till andevärlden som lämnar budskap. Om du har ett intresse för andlighet och har en önskan om att få vägledning så hjälper jag dig. 

Jag ordnar även seanser i mindre grupper för att flera personer ska få budskap från andra sidan! Det kan vara ett sätt för många att på ett lättsamt vis få uppleva hur det fungerar att möta andevärlden. Det är också en ära för mig att hjälpa människor få både svar och tröst.
Du kan själv samla ihop en grupp av exempelvis kollegor, vänner eller släkt och ha den hos mig, eller om du vill att jag kommer till dig! Det behöver vara minst fem och max 15 personer. Jag utgår från Kalmar/Oskarshamn med omnejd. Känn dig varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några som helst frågor eller funderingar eller om du vill boka en tid. Du kan fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer jag till dig så snart jag har möjlighet. Jag ser fram emot att höra från dig. Så länge önskar jag dig en fin dag med ljus och kärlek!

Telefon

072 - 895 07 82

Adress

Sörvik, Bäcken

572 93 Oskarshamn
Kontakta mig

Hör gärna av dig om du har några frågor, funderingar eller om du vill boka en tid. 

Kontaktformulär
reCAPTCHA